Om oss


På cacederberg.com handler det om musikk, låtskriving, musikkproduksjon, produksjonsutstyr og innspillingsstudioer. Teknologien og internettet har åpnet dører for hobbymusikere som vil produsere sin egen musikk hjemme, samtidig som sjansen for å komme gjennom nåløyet og bli oppdaget av massene på ingen måte har blitt større. Er du musiker skal du likevel ikke henge med hodet. Benytt deg av plattformene som finnes i dag, og lær mer om hvordan musikkproduksjon foregår nå til dags.

Vi brenner for musikk

Vi gir deg råd om hvordan du best kan sette opp ditt eget lille studio for innspilling hjemme, samt hvordan du skriver en god sangtekst. Lær mer om store musikkprodusenter og hvordan de har hjulpet norske artister med å slå igjennom internasjonalt. Selv om markedet er tøft, er drømmen av å kunne leve av musikk absolutt innen rekkevidde for de som går inn for det. Vi kan gi deg en aldri så liten dytt i riktig retning, så les gjerne gjennom våre skriverier.

Vi på cacederberg.com brenner vi for musikk like mye som vi regner med at du gjør, og håper å kunne gi deg den informasjonen du måtte trenge uansett hva målet ditt er. Ønsker du å bli en ny hiphop-sensasjon, eller være frontfigur i et rockeband? Eller kanskje du bare ønsker å vite mer om hvordan musikk produseres i et studio og hva slags utstyr som trengs for dette? Det trenger ikke være vanskelig å spille inn musikk selv, og det trenger heller ikke være så altfor dyrt. Les mer om hvilke muligheter som finnes!